Pengikut Setia

Monday, July 30, 2012

BAGAIMANA MENJAGA PRESTASI SEKS ANDA ?


Orang lelaki diluarsana disyorkan bersukan seminggu sekali,amalan bersukan dapat menghilangkan stress serta mengekalkan semua prestasi organ badan anda ditahap yang maksima.Mengikut kajian saya terhadap pesakit saya yang lepas-lepas,lelaki yang konsisten bersukan seminggu sekali dapat melakukan seks dengan lebih lama berbanding dengan lelaki yang tidak mengamalkan aktiviti bersukan.

Tuesday, July 24, 2012

KUALITI SEKS LELAKI BERGANTUNG PADA PINGGANG YANG SIHAT


Kaum lelaki diluarsana perlu menjaga kesihatan pinggang supaya prestasi seks anda tidak terjejas,untuk menjaga kesihatan pinggang anda perlulah melakukan senaman lipat pinggang 10x setiap pagi,insyaAllah pinggang anda kuat dan sihat serta prestasi seks pun kekal mantap.

Monday, July 23, 2012

KEBANYAKAN ORANG LELAKI MENGALAMI MASALAH PANCUT AWAL


Saya syor bagi kaum lelaki yang bermasalah,pergilah berurut dan setiap pagi jangan lupa asah zakar anda 3min secara konsisten,insyaAllah anda boleh tahan lama ketika melakukan hubungan kelamin.

Friday, July 13, 2012

AMALAN BERSUKAN MENCEGAH MASALAH TENAGA BATIN


Mengikut kajian saya pada pesakit saya yang lepas-lepas,bagi mereka yag konsisten bersukan seperti futsal,badminton ataupun bolasepak,tahap kesihatan batin mereka mantap dan tidak bermasalah,maksudnya mereka boleh melakukan hubungan seks dengan jangkamasa yang panjang dan tidak mengalami masalah pancut awal.Kesimpulannya,orang lelaki diluarsana perlu mencari waktu untuk memberi ruang diri melakukan aktiviti sukan yang mengeluarkan peluh kerana organ dalaman kita akan kekal sihat sepanjang masa serta merawat masalah stress dan kelesuan.

Tuesday, July 10, 2012

MENGAPA ISTERI ANDA PANAS BARAN ?


Puncanya kerana tidak puas dalam hubungan ranjang,biasalah...suami hadapi masalah pancut awal adalah masalah yang serius melanda kaum suami di Malaysia sekarang ini.Pancut awal berpunca akibat tabiat minum minuman berais yang terlalu kerap serta pengaliran darah kurang lancar pada bahagian zakar.Pergilah berurut,insyaAllah sembuh..

AMALAN MAKAN TELUR OMEGA/AYAM KAMPUNG MENINGKATKAN KUANTITI AIR MANI


Orang lelaki diluarsana disyorkan makan setiap pagi telur omega/telur ayam kampung 2 biji dengan separuh masuk,insyaAllah kuantiti air mani anda akan bertambah pekat dan banyak,selamat mencuba.

Monday, July 2, 2012

APAKAH MUSUH UTAMA LELAKI ?


Musuh utama lelaki ialah minuman berais ataupun minuman sejuk dari peti ais,tabiat pemakanan sebegini akan menyebabkan angin memasuki urat dan menyebabkan kelesuan badan sekaligus memberi kesan kurang ereksi dan pancut awal pada kaum lelaki.