AMALAN MINUM JAMU BAGUS UNTUK KESIHATAN BATIN


Saya syorkan kaum lelaki untuk berjinak-jinak minum jamu kerana kesan minum jamu ini badan anda akan semakin sihat,tidak lesu dan terasa amat-amat bertenaga bila melakukan hubungan kelamin.

Air jamu ini selalunya ada banyak dijual dikawasan Chow Kit dan harga segelas ialah dalam RM7.Air jamu ini adalah campuran 7 jenis herba dan telur ayam kampung kemudian ia dikocok/dipukul menggunakan sudu sehingga sebati larutannya.Rasanya tidaklah pahit sangat kerana ia sudah dicampur air anggur dan juga air limau kasturi supaya menghilangkan rasa hanyir telur.

Sebelum anda memesan minuman jamu ini,anda hendaklah memberitahu si pembuat jamu yang anda inginkan jamu kuat batin,maka si pembuat jamu akan menyediakan adunan khas untuk anda supaya batin anda kembali bertenaga dan mantap.

RASULULLAH SAW pernah bersabda : "Makanlah minyak zaitun dan lumurlah minyaknya, kerana ia berasal daripada pohon yang penuh berkat" (Hadis Riwayat At-Tirmizi dan Ibnu Majah)
RASULULLAH SAW pernah bersabda: “Kesembuhan itu berada pada tiga hal, iaitu minum madu, sayatan pisau bekam dan sundutan dengan api panas (kay). Sesungguhnya aku melarang ummatku berubat dengan kay” (Hadis Sahih Al-Bukhari)

Popular posts from this blog

JOM TEKAN LUBANG CINCIN ZAKAR ANDA

WALK IN JER

URUTAN TERASA SENAK BAGI KES KUAT ONANI